Charli XCX kondigt Best Song Ever-podcast aan

Charli XCX heeft de details van haar intrede in de wereld van podcasting bevestigd. Charli XCX’s Best Song Ever zal een ruimte zijn voor de poppionier om met een beroemde gast te gaan zitten en de nummers te bespreken die volgens hen perfect zijn voor verschillende situaties en levensfasen (beste nummer om een ​​feest te beginnen, een nummer om je door een uiteenvallen enzovoort).

Geproduceerd voor het BBC Sounds-audioplatform, zal Charli XCX’s Best Song Ever vanaf maandag 9 augustus beginnen met een run van 20 afleveringen. Bevestigde gasten voor de pod zijn Addison Rae, Beabadobee, Mark Ronson, Benny Drama, Barbie Ferreira, Ziwe, Bowen Yang , Tove Lo, Christine and the Queens, Caroline Polachek en meer.

Charli XCX heeft onlangs de plannen bevestigd om op 3 september een nieuwe single “Good Ones” uit te brengen. Haar laatste studioalbum, How I’m Feeling Now, werd geïsoleerd opgenomen tijdens de vroege stadia van de COVID-19-pandemie en uitgebracht in mei 2020. Dus ver dit jaar verscheen ze op tracks met No Rome (“Spinning”) en Bladee (“Drama”).