Reactie van de broer van Mac Miller leidt Machine Gun Kelly-film om titel te veranderen

Het productiebedrijf achter een aankomende film die voorheen Good News heette, een titel die is ontleend aan een Mac Miller-nummer, heeft aangekondigd dat de naam van de film zal worden gewijzigd nadat de broer van de rapper, Miller McCormick, de film in een Instagram Story-post leek te bekritiseren.

Machine Gun Kelly gaat de hoofdrol spelen in de film, die in juni werd aangekondigd door Deadline. Kelly speelt een gekwelde rapper wiens verhaal “is ge├»nspireerd op de bogen van hedendaagse artiesten als Mac Miller, Lil Peep, Pop Smoke en Juice WRLD.” Een Instagram-verhaal van Miller McCormick dat gisteren werd gepost, leek gericht te zijn op de film en zijn producenten, zoals HotNewHipHop opmerkte: “Fuck you, fuck your movie, verander tenminste de titel”, schreef hij.

In een verklaring op vrijdag zei productiebedrijf Rivulet Media van de film dat de titel zal worden gewijzigd. “Onze film gaat over een fictieve muzikant in opkomst met een onrustig leven. Het is op geen enkele manier een biopic of gebaseerd op het ware leven van een artiest. We realiseren ons de titel, die bedoeld was als een eerbetoon aan Mac Miller en andere verdwenen artiesten. te snel, voelt respectloos. We hebben van veel mensen op sociale media gehoord die de titel aanstootgevend vonden, dus we zullen het zonder aarzeling veranderen.”